Най-луксозните марки бижута – вече и он-лайн

Бижутата на веригата Galdini - вносител на едни от най-известните марки бижута и часовници - вече ще могат да бъдат закупени и on-line. От октомври първият български магазин за луксозни стоки в интернет - “Пето авеню” (www.5-avenue.com) - предлага елементи на стила, станали култови във висшето общество.

Guy Laroche, Kenzo, Altesse, Ted Lapidus, Morgan, Galdini, Tom Tailor Speedo и други са част от разнообразието, което ще можете да си закупите. Продуктите са изработени от сребро, 14 и 18 каратово злато с естествени и синтетични скъпоценни и полускъпоценни камъни, а часовниците са с 2-годишна международна гаранция.

Новост в on-line магазина www.5-avenue.com са и VIP картите Galdini Club, които ще получава всеки, закупил бижу или часовник. Картите са с уникални номера и дават право на отстъпка при всяко следващо пазаруване не само on-line, но и в магазините на веригата Galdini. В края на всеки месец трима клиенти на „Пето авеню”, закупили бижу или часовник чрез сайта, ще бъдат зарадвани с печалба в томболата с картите Galdini Club.

Възможностите за плащане са лесни и достъпни за всеки – с кредитна карта (Транскард), с банков превод или плащане при доставка. От “Пето авеню” можете да пазарувате от територията на цялата страна, без да се регистрирате като потребител в сайта, а доставката е безплатна при покупки над 100 лв. За спокойствието на своите клиенти on-line магазина застрахова за своя сметка всяка една пратка. За Вашето удобство от “Пето авеню” ще ви потърсят на указаният от Вас телефонен номер за да потвърдите поръчката си и за да разберат дали нямате специални изисквания за доставката.

Ако искате да направите подарък, но не сте сигурни за размера или пък се колебаете в избора си, “Пето авеню” ще ви улесни с “Подаръчен сертификат”. Той представлява ваучер на стойност 50, 100 или 150 лв. и може да бъде доставен директно на човека, за когото сте го пожелали. Срокът му на действие е неограничен.